header picture

ZZP verzekeringen

Facebook icon Email icon Phone icon

ZZP-verzekeringen van Willemsen

De meeste ZZP-ers willen vooral bezig zijn met hun eigen bedrijf en besteden liever tijd aan het binnenhalen van nieuwe opdrachten dan aan de administratie. Als gevolg hiervan hebben veel ZZP-ers niet de juiste verzekeringen afgesloten, omdat ze de tijd niet nemen om alle mogelijkheden en risico’s in kaart te brengen.

Iedereen kan voorwaarden doornemen en premies berekenen, net zoals iedereen ook wel kan schilderen of een vloer kan leggen. Maar toch doet een vakman het stukken beter, sneller en professioneler. Wij vinden het vergelijken van alle voor- en nadelen van de diverse ZZP verzekeringen ook een vak apart en staan graag ZZP-ers bij tijdens het in kaart brengen van de risico’s en valkuilen.

Instappremie

Veel ZZP verzekeringen hanteren een lage instappremie voor het eerste jaar, maar de volgende jaren wordt het verschil dubbel en dwars terugbetaald! Dit is een typisch voorbeeld van waar een bezoek van een verzekeringsadviseur van Willemsen Verzekeringen u al voor extra kosten kan behoeden. Wij letten op dekkingsgraad, aanvullende dekkingen en voordelige combiverzekeringen naast de welbekende kleine lettertjes in de voorwaarden.

Onze werkwijze heeft gezorgd dat een groeiende groep ZZP-ers uit Nijmegen en omstreken zich laat adviseren door Willemsen Verzekeringen op het gebied van ZZP verzekeringen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.