header picture

Verzekeringen

Facebook icon Email icon Phone icon

Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten. Uiteraard is dit ook bij ons mogelijk.

Daarnaast bieden de verzekeringsadviseurs van Willemsen Verzekeringen iets wat heel veel aanbieders en prijsvergelijkers niet doen op internet. Een meerwaarde die wij veel belangrijker vinden dan enkel de meest voordelige maandpremie tonen.

Bent u benieuwd wat het is? Het is heel simpel, vanuit ons kantoor in Nijmegen adviseren wij over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier.

Wij kijken voor u welke verzekeringen noodzakelijk zijn en welke verzekering naast een lage maandpremie ook nog goede voorwaarden heeft. Zo komt u er niet pas bij eventuele schade achter dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw verzekeringspakket, als u hulp nodig heeft bij schade of als er andere vragen of problemen zijn over verzekeringen.

De extra service, jarenlange expertise en het persoonlijke advies op maat zorgen er voor dat diverse particulieren uit Nijmegen en omstreken al jarenlang tevreden klanten zijn én blijven. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om daar bij te horen, neem contact met ons op of bekijk hieronder zelf de diverse verzekeringen die wij aanbieden.

Particulier

Voor particuliere verzekeringen bent u bij ons aan het goede adres. Wij nemen uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komen met passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin.

Zakelijk

Elk bedrijf loopt risico's. Het is van belang om bepaalde risico's via verzekeringen af te dekken, wij kunnen u hierbij helpen. Wij nemen uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komen met passende bedrijfsverzekeringen of een voordelig MKB pakket.

ZZP

Verzekeringen voor ZZP-ers zijn belangrijk, denk alleen al aan aansprakelijkheid of rechtsbijstand. Risico's die je als ZZP-er niet wil lopen. Wij bekijken met u de mogelijkheden en komen met passende ZZP verzekeringen of zeer voordelig ZZP pakket special gericht op de ZZP-ers.