header picture

Autolease

Facebook icon Email icon Phone icon

Lease nu een auto via uw eigen vertrouwenspersoon

Naast verzekeringen en hypotheken kunt u bij ons ook terecht voor autolease. Via DAK Autolease hebben we als aangesloten adviseur toegang tot een exclusief en scherp geprijsd leaseaanbod voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij spelen hiermee in op een groeiende trend waarbij consumenten en bedrijven steeds meer overstappen naar autoleaseproducten, omdat leasen veel voordelen biedt. Reden er in 2014 ongeveer 17.000 private leaseauto's rond in Nederland, in 2018 waren dat er al 150.000. De autoverzekering is vaak al in het leaseconcept inbegrepen, het aanbieden van autolease is daarmee een perfecte aanvulling voor ons kantoor. Wij zijn zeker geen autoverkopers, maar als financieel adviseur kunnen wij u helpen om uw kosten en uitgaven goed in balans te brengen zodat u verantwoord en zorgeloos kunt gaan leasen.

Zorgeloos autorijden voor een vast maandbedrag

U rijdt een gloednieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Geen onverwachte kosten meer, u hoeft alleen nog maar voor brandstof te zorgen. Wij adviseren op basis van maandlasten. Zo kunnen wij de totale autokosten van uw huidige auto inzichtelijk maken en deze vergelijken met wat u voor een dergelijk bedrag zou kunnen leasen.

Alles is mogelijk: Private LeaseZakelijke LeaseFinancial Lease en Short Lease. Wij hebben zo altijd een geschikte leaseauto passend bij uw financiële plaatje. Het aanbod varieert per segment en loopt uiteen van kleine tot zeer luxe (elektrische) auto's. Voor de zakelijke klant is er tevens een aanbod bedrijfsauto's beschikbaar.

Producten van DAK Autolease voldoen bovendien altijd aan de eisen die gesteld zijn binnen het Keurmerk Private Lease en worden op basis van 'best deal concept' (goede voorwaarden, goede prijs) via aangesloten adviseurs aangeboden.

Wij helpen u graag op weg!

Met DAK Autolease hebben we voor elke portemonnee een scherpe autolease aanbieding. Ook maatwerk is op aanvraag mogelijk en wanneer u al een lease offerte elders heeft ontvangen, vergelijken deze graag voor u.

Wilt u weten wat uw huidige auto per maand kost? Bent u benieuwd naar uw leasemogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

 

Een greep uit het DAK Autolease aanbod

Bekijk het aanbod

Daarnaast hebben we nog veel meer mogelijkheden!
Heeft u een andere lease auto in gedachte? neem dan vooral contact met ons op.

Maatwerk is ook mogelijk!